ОСТАННІ НОВИНИ

В освіті запровадять електронний документообіг

Андрій Котенський

|

У закладах науки та освіти запровадять електронний документообіг до кінця навчального року 2023-2024. Тож частина документів буде доступна онлайн, повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров в інтерв’ю Суспільному.

«Зараз будується фундаментальна інформаційна система, в якій буде реєстр школярів, вчителів та всіх шкіл», – зазначив він.

За словами Федорова, електронний документообіг у сфері освіти допоможе позбутися зайвої бюрократії: наприклад, перейти з однієї школи в іншу буде легше, адже все буде відбуватись електронно, за електронною заявкою.

Передбачається також, що перехід на онлайн полегшить життя родинам в окупації, які раніше були змушені забирати паперові документи з окупованих шкіл.

«Плюс документи будуть у «Дії», як і потрібно для інших послуг. Я думаю, що до кінця року більшість проєктів фундаментальних пов’язані із тим, що я сказав буде вирішено», – додав міністр.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *