ОСТАННІ НОВИНИ

Сутенерка з Львівщини організувала «бізнес» у Тернополі

Анастасія Диняк

|

Слідчі оголосили підозру 34-річний сутенерці з Львівщини, яка організувала «бізнес» у Тернополі. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Тернопільщини.

Так, за даними правоохоронців, у липні 2022 року 34-річна матір-одиначка з Львівської області організувала у Тернополі протизаконний «бізнес».

Жінка розмістила оголошення про пошук дівчат для роботи в Тернополі. Деталі працевлаштування розповідала вже під час зустрічей. Троє з претенденток погодилася на всі умови. Це були мешканки Київської, Кіровоградської та Вінницької областей.

Після цього жінка зайнялася пошуком клієнтів. Чоловіків, які бажали розважитися, також знаходила через оголошення в Інтернеті. Година послуг коштувала від 2 до 2,5 тисяч гривень. 50% отриманих коштів дівчата віддавали сутенерці, а решту залишали собі.

Увесь бізнес організаторка курувала із сусідньої області. Кожних три дні жінка змінювала квартиру, де проходили інтимні зустрічі.

Працівники міграційної поліції, спільно зі слідчими та представниками відділу кримінального аналізу зібрали достатню доказову базу і під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури провели обшуку у помешканні сутенерки на Львівщині, та на квартирах, де проживали повії.

Організаторці оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 303 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до семи років. Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *