ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину насувається сніговий циклон

Андрій Котенський

|

У четвер, 6 квітня, погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Західною Україною, що через холодні маси принесе значні опади у вигляді мокрого снігу, повідомляє Львівський гідромецентр.

По Львівській області: Хмарно. Вночі мокрий сніг та сніг, вдень мокрий сніг та дощ; вранці та вдень значні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с, слабкі хуртовини. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За даними Sinoptik.ua, 6 квітня у Львові температура коливатиметься від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла. Сніжитиме весь день, аж доки температура повітря не піднімиться до плюсової позначки і тоді на зміну снігу прийде дощ. На дорогах варто очікувати ожеледицю.

В ніч на п’ятницю, 7 квітня, опади припиняться, а тепмература прогріється до 3 градусів тепла. На вихідні випогодиться до 8-9 градусів тепла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *