ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вивозять військову техніку з Маріуполя

Анастасія Диняк

|

Керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський розповів, що росіянам бракує логістики, щоб розгорнути бойові дії по всій лінії фронту. Зокрема, після атак ЗСУ вони почали вивозити техніку з Маріуполя. Про це пише Українська правда.

«Чому ворог тримає угруповання військ на Запорізькому напрямку і не атакує? Слід пояснити: якщо ворог розтягне наступальні дії по всій лінії фронту, то йому не вистачить логістики. Противнику вже не вистачає логістики на 4-х основних напрямках, де він атакує. Якщо ще Запорізький напрямок (підключити), то ворог взагалі не зможе постачати ні боєприпаси, ні пальне», – зазначив Дмитрашківський.

За його словами, 4 квітня з’явилася інформація, що після численних ударів Сил оборони по складах боєприпасів та паливо-мастильних матеріалів у тимчасово окупованому Маріуполі росіяни почали вивозити з міста військову техніку та боєприпаси.

«Це призведе до ускладнення логістичних поставок боєприпасів, паливо-мастильних матеріалів та ремонту техніки», – наголосив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *