ОСТАННІ НОВИНИ

Данілов назвав ядерні «Іскандери» у Білорусі чистим блефом РФ

Андрій Котенський

|

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов назвав блефом заяви міністра оборони РФ Сергія Шойгу про нібито передачу Білорусі комплексів «Іскандер-М», які можуть нести ядерні заряди. Таку думку він висловив під час дискусії «Україна перед обличчям зовнішніх викликів», повідомляє Укрінформ.

«Що стосується ядерної зброї – чистий блеф російської федерації. У них є велике бажання якомога швидше вийти на перемовини і за нашими спинами домовлятися, щоб з ними сіли за стіл переговорів», – сказав Данілов.

На його переконання, у росії хочуть вийти на переговори і «роблять усе можливе і неможливе, щоб все це відбулося, в тому числі й так званий ядерний шантаж».

Водночас він наголосив, що важливими будуть результати майбутнього візиту до Китаю президента Франції Еммануеля Макрона.

Раніше очільник Міноборони терористичної РФ Сергій Шойгу заявив, що Білорусь вже має на озброєнні штурмові літаки та комплекси «Іскандер-М», здатні завдавати тактичні ядерні удари.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *