ОСТАННІ НОВИНИ

Власницю салону краси у Львові затримали п’яною за кермом Range Rover

Андрій Котенський

|

Відому львівську підприємицю Ілону Демків зупинили за кермом Range Rover у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері показала 1,60 проміле алкоголю. Справу уже розглянув суд та позбавив Ілону Демків водійських прав, їй також призначили 17 тис. грн штрафу, повідомляє Zaxid.net.

Як вказано у постанові Франківського районного суду Львова за 23 березня 2023 року, ще наприкінці липня 2022 року Ілону Демків зупинили за кермом позашляховика Range Rover на вул. Кульпарківській, 123а з ознаками алкогольного сп’яніння. Вона пройшла перевірку на алкотестері, яка показала 1,60 проміле алкоголю (при нормі 0,2).

Ілона Демків є власницею «Центру краси та відновлення волосся Ілони Демків», який розташований на вул. Кульпарківській, 230а, неподалік якого її й зупинила поліція. На своїй сторінці у Facebook жінка також публікувала фото з позашляховиком Range Rover.

З липня 2022 року Ілона Демків дев’ять разів не з’являлась на судові засідання, тому справу розглянули за її відсутності. Суддя Юлія Марків дослідила матеріали справи та визнала Ілону Демків винною у керуванні авто у нетверезому стані. Водійку оштрафували на 17 тис. грн та позбавили водійських прав на рік.

Це не вперше Ілону Демків притягують до відповідальності за порушення ПДР. У жовтні 2022 року Залізничний районний суд Львова оштрафував директорку салону краси за втечу з місця ДТП. Ілона Демків за кермом Range Rover на вулиці 6-й Скнилівський провулок в’їхала у авто Mazda 3, яке по інерції в’їхало у Volkswagen Touran. Після вчинення ДТП Ілона Демків втекла. Тоді суд оштрафував її на 3400 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *