ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині росіяни продовжують штурм з мінімумом боєприпасів

Анастасія Диняк

|

Керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський заявив, що противник має проблеми зі забезпеченням боєприпасів на напрямку Авдіївка-Мар’їнка на Донеччині, однак продовжує завдавати серйозних авіаційних та артилерійських ударів. Про це пише Українська правда.

Так, за словами Дмитрашківського, противник намагається атакувати українські позиції між Авдіївкою та Мар’їнкою, попри значні втрати та проблеми зі забезпеченням.

«Ворог поніс досить значні втрати. Якщо брати статистику, наприклад, минулого тижня, і цього тижня навіть, то ворог дещо позбавився можливості атакувати. Немає в них тієї кількості техніки і, як вони самі зазначають, настала в них “дієта” з боєприпасами для штурмів», – зазначив він.

Дмитрашківський також наголосив, що цивільні, які залишаються в Авдіївці (за даними ОВА, приблизно 1800 осіб), значно ускладнюють роботу Сил оборони. Окрім того, у місті досі залишаються близько вісьмох дітей, яких переховують дорослі.

Окупанти, не маючи успіху на полі бою, активно застосовують авіацію та ствольну і реактивну артилерію, просто стираючи населені пункти з лиця землі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *