ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині росіяни обмежують пересування українців, які не беруть паспорт РФ, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти на Херсонщині продовжують примусову паспортизацію українців. Того, хто не отримав громадянства РФ, обмежують у пересуванні. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу за 2 квітня.

Відомо, що у Генічеську та сусідньому селі Стрілкове, що вже на самій Арабатській стрілці, росіяни обмежують пересування громадян України, які не отримали паспорти РФ. Під час обшуків на блокпостах їм повідомляють, що всім, хто не взяв російський паспорт, заборонять в’їзд та виїзд після четвертого перетину блокпосту.

«Також російська окупаційна так звана “влада” з метою привласнення нерухомості громадян України активно підробляє документи на право власності на житлові приміщення та бази відпочинку, шляхом фальсифікації договорів купівлі-продажу та дарування», – додають у Генштабі.

Крім того, рашисти взялись активно перевіряти помешкання українців у Козачих Лагерях Херсонської області, а також їхні мобільні телефони. Все це окупанти роблять після  успішного ураження їхнього об’єкта у цьому селі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *