ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов

Андрій Котенський

|

Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу Віталій Мерінов помер у госпіталі, внаслідок поранень отриманих у бою. Про загибель Героя повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Віталія Мерінова не стало сьогодні вночі.

«Непоправна втрата для Івано-Франківської громади. Вночі від отриманих травм в бою у госпіталі помер Віталій Мерінов. Віталій був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. А також депутатом Івано-Франківської міської ради минулого скликання», – повідомив Руслан Марцінків.

Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення.

«Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху. У нього залишилась дружина та дворічна донька», – додав Руслан Марцінків.

Щирі співчуття родині та близьким.

Кортеж із тілом героя зустрічатимуть у неділю, 2 квітня, у селі Нижнів о 10.00 год. Звідти автоколона вирушить до Івано-Франківська. О 18:00 в Будинку смутку на вул. Ребета 3 відбудеться парастас.

Чин похорону заплановано на понеділок, 3 квітня, у храмі Царя Христа (вул. Незалежності, 181) о 12:00.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *