ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув льотчик Денис Кирилюк

Анастасія Диняк

|

28 березня під час виконання бойового завдання загинув український льотчик з Миргородщини Денис Кирилюк, який здійснив понад 80 бойових вильотів. Про це повідомив начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич в Facebook.

«28 березня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув миргородець, заступник командира ескадрильї – штурман авіаційної ескадрильї майор Денис Кирилюк», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Денис здійснив понад 80 бойових вильотів, з них 70 під час повномасштабного вторгнення на знищення ворога.

У серпні 2022 року льотчик «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою», – додав Дяківнич.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *