ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині незряча дівчинка зібрала співами 650 тис. грн для ЗСУ

Ольга Денисяка

|

Юна співачка Анна-Марія Герман із Комарного на Львівщині зібрала 650 тисяч гривень для українських захисників. Про це повідомила голова Львівської РДА Христина Замула.

За зібрані кошти придбали та передали для військових на фронт дрон, автомобіль, рації медичної допомоги, одяг, взуття, термобілизну та продукти харчування.

«Юна співачка Анна-Марія Герман із Комарного завдяки своєму таланту від початку війни вже зібрала понад 650 тисяч гривень. Анна-Марія – незряча, та вона невпинно розвиває свій талант. На початку війни дівчинка вирішила, що хоче підтримувати ЗСУ і розпочала волонтерити: співала у містах, селах нашого району, у церквах, збираючи так кошти для допомоги українським воїнам», – повідомила Христина Замула.

Старший брат Анни-Марії Богдан Бражник військовий. Тому дівчинка хотіла якомога більше зробити захисників. Зараз брат дівчинки на лікуванні на Львівщині після поранення.

Окрім навчання, школярка займається грою на бандурі, бере участь у різних конкурсах і здобуває призові місця. Зокрема, у травні відбудеться концерт у театрі Марії Заньковецької у Львові, у якому Анна-Марія буде співати під супровід оркестру.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *