ОСТАННІ НОВИНИ

Антициклон принесе короткочасне потепління на Львівщину

Андрій Котенський

|

У четвер, 30 березня, погоду на Львівщині визначатиме виступ антициклону з центром над Середземним морем та вплив атмосферного фронту, повідомляє Львівський гідрометцентр.

У Львівській області буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура вночі 2 – 7° морозу, вдень 5 – 10° тепла.

По Львову: Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі 3 – 8 м/с, вдень 9 – 14 м/с. Температура вночі 2 – 4° морозу, вдень 7 – 9° тепла.

За даними Sinoptik.ua, до кінця тижня на Львівщині потепліє до 13 градусів тепла, на вихідні очікуються дощі. Початок квітня буде холодним. Із понеділка продовжаться нічні заморозки, а впродовж робочого тижня прогнозують не більше 2-5 градусів тепла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *