ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині спрацювала ППО. ЗСУ збивають дрони

Андрій Котенський

|

У Києві та області спрацювала ППО – Повітряні сили знищили кілька дронів Shahed. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація та речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону, повідомляє Українська правда.

ОВА повідомляє про загрозу атаки дронів та роботу ППО в області.

Повітряну тривогу на Київщині оголосили о 22:06.

Речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат повідомив, що на Київщині знищено кілька дронів Shahed.

«Трапляється те, що й завжди: час від часу ворог атакує Україну «Шахедами». Атакують із півночі та з південно-східного напрямку (Брянська область та східне узбережжя Азовського моря –ред.).

Якщо чуєте вибухи, ймовірно, може працювати протиповітряна оборона. Закликаємо громадян дотримуватися алгоритмів безпеки.

Вже є певні результати, кілька «Шахедів» уже знищено на Київщині (летіли через Чернігівщину, зона відповідальності Повітряного командування «Центр» – ред.) і так само на сході (ПК «Схід» – ред), за попередньою інформацією, теж є збиття. Будемо чекати завершення бойової роботи. По відбою тривог сповістимо про результати протиповітряного бою», – повідомив Ігнат.

За попередньою інформацією, у самому Києві пролунало щонайменше 6 вибухів.

Пізніше мер Києва Віталій підтвердив вибухи в столиці, попередньо – в Оболонському та Святошинському районах. Всі служби слідують на місце.

У КМВА також повідомили, що в Києві спрацювала ППО.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *