ОСТАННІ НОВИНИ

З Авдіївки евакуюють комунальників та вимкнуть мобільний зв’язок

Наталя Дуляба

|

Через інтенсивні ракетні обстріли з Авдіївки Донецької області вирішили евакуювати працівників комунальних підприємств. Також у місті збираються вимкнути мобільний зв’язок. Про це повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

«Шкода це визнавати, та Авдіївка все більше стає схожою на місцевість з постапокаліптичних фільмів або на геть зруйновану рашистами Мар’їнку. Тому прийнято непросте рішення щодо евакуації з Авдіївки решти наших героїв – комунальників, які хоч якось намагались підтримувати чистоту і життєдіяльність міста», – поінформував він.

Віталій Барабаш додав, що нещодавно поблизу комунального підприємства був обстріл. На щастя, обійшлося без жертв, втім перспективи Авдіївки, за його словами, – невтішні. Останні кілька тижнів по місту фактично щодня б’ють російські ракети, руйнуються житлові будинки.

Тому посадовець закликав місцевих мешканців також евакуйовуватись із Авдіївки, аби врятувати власне життя. Також у місті збираються вимкнути мобільний зв’язок.

«Будемо вимикати мобільний зв’язок у місті, тому що, на жаль, як показує практика, це є мінусом для всього міста, бо знаходяться не дуже українці, які здають, розказують… Не буде змоги заряджати телефон, адже через пару днів нікому буде обслуговувати генератори, запускати мобільну вишку. Тому треба їхати з Авдіївки, особливо з дітьми», – наголосив Віталій Барабаш.

Карта бойових дій станом на 27 березня, Deep State

Нагадаємо, 22 березня Генштаб заявив, що потенціал окупантів на Бахмутському напрямку падає, але рашисти натомість почали наступати на Авдіївку і Мар’їнку.

Напередодні в ЗСУ вже заявили, що рашисти намагаються оточити Авдіївку на Донеччині, що може призвести до повторення сценарію з Бахмутом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *