Тенісисти з Львівщини вибороли бронзу на чемпіонаті України

Анастасія Диняк

|

Команда з Львівщини виборола бронзу на чемпіонаті України з настільного тенісу, який проходив 26 березня в Києві. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Так, на чемпіонаті визначили найкращих у командних, парних та особистих змаганнях серед чоловіків та жінок. В останній день також розіграли нагороди у змішаному парному розряді.

У командному розряді серед чоловіків, у якому брали участь 17 команд, «бронзу» вибороли представники Львівщини Олександр Дідух, Віктор Дідух, Богдан Когут, Олег Біндас, Вадим Солтис. Їх випередили кияни та представники Чернігівщини.

У другий день чемпіонату відбулося визначення призерів у парах чоловіків, а також проведений відбір до основної сітки індивідуального розряду серед чоловіків та жінок. І тут не обійшлось без призерів з Львівщини: Олександр Дідух у тандемі з Кирилом Юрченком з Умані вибороли бронзові нагороди.

Ще одну медаль, на цей раз срібну, Олександр Дідух здобув в міксті, спільно з киянкою Аліною Видрученко, поступившись у фіналі парі з Чернігова та Києва.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *