ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув депутат із Івано-Франківщини Артур Пірус

Андрій Котенський

|

Під час захисту України від рашистських окупантів загинув правознавець, депутат міської ради Галицької територіальної громади Івано-Франківської області Артур Пірус, повідомила пресслужба УГП.

Артур Пірус був громадським діячем, учасником бойових дій на сході України, головою Галицького районного об’єднання воїнів АТО, членом Всеукраїнського братства ОУН-УПА та ГО «Галицьке районне братство воїнів УПА» та чинним військовослужбовцем Національної гвардії України.

Учасник Революції Гідності добровольцем пішов захищати Україну ще у 2014 році. Служив в «АЗОВі» та у 50-му полку Нацгвардії України. Після служби захищав права та інтереси учасників бойових дій і їхніх сімей, допомагав їм адаптуватися до цивільного життя. Займався відновленням занедбаних та знищених могил учасників національно-визвольної боротьби за Україну та гідним вшануванням пам’яті всіх героїв, які загинули за Україну.

Щирі співчуття рідним, побратимам, друзям і колегам, а також всій Галицькій громаді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *