ОСТАННІ НОВИНИ

На Чемпіонаті Європи українські каратисти здобули командне золото

Анастасія Диняк

|

Українські каратисти у командних змаганнях з куміте на чемпіонаті Європи у Гвадалахарі в Іспанії здобули першість. Про це повідомили у пресслужбі НОК України та олімпійської команди.

«Підопічні Миколи Сіраковського поступаючись 0:2 у фіналі проти збірної Франції, зуміли відігратися, а капітан команди, бронзовий призер Олімпіади у Токіо Станіслав Горуна поставив золоту крапку», – йдеться у повідомленні.

Так, з фінальним рахунком 3:2 Станіслав Горуна, Валерій Чоботар, Різван Талібов, Андрій Заплітний, Андрій Торошанко, Валерій Сонних та Костянтин Цимбал стали чемпіонами Європи.

Зазначається, що це п’ята медаль України у чоловічому командному куміте на чемпіонатах Європи. Попередні чотири нагороди, які були здобуті 2017, 2018, 2021 та 2022 року, були бронзового ґатунку.

«Це був першій фінал в історії виступів нашої команди на континентальних першостях і вона свій золотий шанс використала на сто відсотків», – додали в НОК.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *