ОСТАННІ НОВИНИ

На війні в Україні загинув поляк, який був командиром взводу Інтернаціонального легіону

Ольга Денисяка

|

Міністр канцелярії Ради міністрів Польщі Міхал Дворчик повідомив про загибель ще одного поляка на війні в Україні. Про це він написав у Twitter.

Дворчик повідомив, що ще один український солдат – громадянин Польщі – загинув у п’ятницю, а двоє, які були поранені кілька днів тому, все ще перебувають у важкому стані.

«На жаль, це не найкращий час. Сьогодні загинув ще один український солдат – громадянин Польщі, а двоє – поранені кілька днів тому – досі перебувають у важкому стані», – повідомив Дворчик.

Як повідомляє Європейська правда, кореспондент Polsat News в Україні Матеуш Лаховський в свою чергу повідомив, що «у п’ятницю Міхал – командир взводу Інтернаціонального легіону – загинув у бою».

«Він воював проти російського вторгнення з квітня минулого року. Він боровся за свободу України і безпеку Польщі – він говорив про це багато разів. Його контракт закінчувався через місяць, і він хотів повернутися на батьківщину і знову служити в польській армії», – додав він.

Лаховський  розповів, що місяць тому президент Володимир Зеленський нагородив загиблого поляка орденом «За мужність».

«Коли він був поранений кілька місяців тому, він зміг відпочити і залишитися вдома на Різдво. Але на Різдво він вже був на фронті зі своїми солдатами», – підкреслив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *