ОСТАННІ НОВИНИ

Прем’єрка Італії накричала на депутатку, пояснюючи потребу допомагати Україні

Андрій Котенський

|

Прем’єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні під час виступу в Сенаті в середу, переходячи на крик, чітко пояснила депутатці партії «Рух 5 зірок» важливість подальшої підтримки України. Емоційне відео із Джорджією Мелоні опублікувала Єввропейська правда.

Мелоні відповіла депутатці Елізі Скутеллі, яка порушила можливість «зупинитись» у підтримці України.

«А може, пані депутатко, ви скажете це Путіну? Я здивована, що ви говорите це нам. Чому? Це ж, напевно, є зрадою нашої позиції. Бо це означає, що ми схвалюємо вторгнення в Україну. Бо якщо ми зупинимося – то ми даємо згоду, називаймо речі своїми іменами, ми схвалюємо вторгнення в Україну!», – наголосила італійська прем’єрка.

Вона додала, що для неї є лицемірним плутати слова «вторгнення» й «мир», і наголосила, що Рим не повинен схвалювати вторгнення в Україну.

Прем’єрка Італії зазначила, що для будь-яких переговорів потрібно вимагати від Росії припинити бойові дії і вивести війська з території України.

«Чи ви вважаєте, що потрібно віддавати Москві території, які вона окупувала і на яких вона провела «референдум» про самовизначення? Чи ні?  Ось те, що я хотіла би почути, якщо ми всерйоз говоримо про мир. Інакше ви робите пропаганду ціною суверенної нації, вільного народу і міжнародного права, і це безвідповідально», – підсумувала вона.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *