ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині росіяни вбили двох мирних мешканців

Анастасія Диняк

|

Унаслідок російськи обстрілів Авдіївки на Донеччині загинули двоє мирних мешканців. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Так, 22 березня Авдіївка зазнала авіаракетного удару. Три ворожі ракети поцілили на територію АКХЗ.

Окрім того, від окупантів також постраждали четверо жителів області. Кириленко наголосив, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Вночі 23 березня росіяни обстріляли Краматорськ та околиці міста – пошкоджено щонайменше три будинки, котельня та гаражі.

Ще щонайменше сім будинків пошкоджено в Очеретинській громаді – під обстрілами Орлівка, Ласточкине, Тоненьке, Бердичі, Уманське, Новокалинове, Сєверне і Нетайлове. У Мар’їнській громаді потерпають Мар’їнка, Красногорівка та Новомихайлівка.

 

На Горлівському напрямку пошкоджено чотири житлові будинки та господарчу будівлю у місті Часів Яр, поодинокі обстріли відбувались у Торецькій та Соледарській громадах.

На Лисичанському напрямку під ворожим вогнем Торське, Зарічне, Ямпіль і Терни Лиманської громади, Сіверськ та Серебрянка Сіверської громади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *