ОСТАННІ НОВИНИ

Від ракетного удару по багатоповерхівках у Запоріжжі постраждали 34 людини

Наталя Дуляба

|

Рятувальна операція у Запоріжжі завершена. Внаслідок влучання російських ракет у дві житлові 9-поверхівки поранено 34 людини, одна особа загинула. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

29 із 34 поранених госпіталізували, в тому числі трьох дітей. Одна важкопоранена людина не вижила. З-під завалів витягнули 6 місцевих мешканців.

«Рятувальники та працівники комунальних служб розбирали завали у квартирах напівзруйнованих будинків. Допомагали нам багато волонтерів, дякую усім. Поліція на місці фіксувала докази чергового воєнного злочину РФ проти цивільного населення. Україна притягне до відповідальності кожного причетного», – наголосив глава МВС.

Нагадаємо, у середу, 22 березня, близько 12:00 год. російські війська випустили по Запоріжжю шість ракет, дві з них влучили у два житлові 9-поверхові будинки.

Кількість жертв щоразу збільшувалась і 18 поранених зрештою зросла до 34. Одна людина загинула.

Руйнувань внаслідок ракетного удару зазнали бічні частини будинків. На місці спалахнула пожежа. Вибуховою хвилею хвилею та уламками також пошкоджено сусідні житлові будинки, автівки та об’єкти цивільної інфраструктури.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *