ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці встановлюють особу загиблої в ДТП на Самбірщині літньої жінки

Анастасія Диняк

|

На Самбірщині 19-річний водій збив літню жінку віком 50-60 років. Наразі поліцейські намагаються встановити її особу. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася 21 березня, близько 21:45 год., на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород поблизу села Торчиновичі Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Mercedes Sprinter, 19-річний житель Самбірського району, збив жінку віком близько 50-60 років. Після чого мікроавтобус з’їхав у кювет та перекинувся.

Від отриманих травм жінка померла на місці події, її особа встановлюється. Водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водію може загрожувати до восьми років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Наразі равоохоронці встановлюють обставини події.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП та особу загиблої, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *