ОСТАННІ НОВИНИ

Під варту взяли жінку, яка винесла з будинку майже 800 тис грн

Анастасія Диняк

|

В одному з сіл Львівського району жінка зайшла до чужого будинку та винесла звідти майже 800 тисяч гривень. Наразі її взяли під варту. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними слідства, у березні 57-річна раніше судима жінка проникла на територію житлового будинку в одному із сіл Львівського району. Жінка відчинила металеву хвіртку, зайшла на подвір’я, де через незачинені вхідні двері проникла у будинок.

Обшукуючи будинок, фігурантка в одній із кімнат знайшла дерев’яну тумбу, де у верхній шухляді лежали грошові кошти, а саме майже 19 тисяч доларів та близько 6 тисяч євро. Вона взяла їх та намагалась непомітно вийти, однак була виявлена власниками помешкання, які знаходились в сусідній кімнаті і почули незвичний шум, вийшли з кімнати і побачили підозрювану з викраденими грошима, затримали її і викликали поліцію.

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури їй повідомили про підозру у незакінченому замаху на крадіжку в особливо великих розмірах (ч.3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 КК України).

Судом підтримано позицію прокурора щодо підозрюваної та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *