ОСТАННІ НОВИНИ

В Чорному морі другий день поспіль немає російських «Калібрів»

Наталя Дуляба

|

В акваторії Чорного моря російські окупанти два дні поспіль не тримають своїх ракетоносіїв, споряджених «Калібрами». Про це в ефірі національного телемарафону розповіла начальниця пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

Станом на ранок вівторка, 21 березня, у Чорному морі зосереджено 8 ворожих кораблів, але жодного ракетоносія немає, всіх їх РФ вивела у пункти базування.

Водночас ще два дні тому, 19 березня, в акваторії Чорного моря на бойовому чергуванні перебували два ракетоносії, споряджені 16 «Калібрами».

«Два дні тому ракетоносії були в Чорному морі, вони були споряджені, тож певний запас «Калібрів» у ворога все-таки є. Знову опинитись на бойовому чергуванні ракетоносії можуть протягом двох-трьох годин, тож загроза завдання ракетних ударів нікуди не зникла», – наголосила Наталія Гуменюк.

При цьому вона додала, що гіпотетично рашисти можуть випустити ракети зі своїх суден і в пунктах базування. Це суперечить заходам безпеки, але виключати таку вірогідність все одно не варто.

Українців закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги, адже ракети росіяни випускають не лише з моря, а й з повітря.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *