ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському районі п’яний водій вилетів на зустрічну смугу

Анастасія Диняк

|

У Львівському районі п’яний водій не впорався з керуванням та в’їхав у автівку, що рухалася зустрічною смугою. За кермом другого автомобіля був 15-річний підліток. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася 20 березня, близько 15:00 год., на автодорозі Львів-Самбір поблизу села Завидовичі Львівського району.

За попередніми даними правоохоронців, водій автомобіля Renault Megane Scenic, 47-річний львів’янин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу де здійснив зіткнення з автомобілем Mitsubishi Pagero, яким керував 15-річний житель міста Рудки Самбірського району.

Внаслідок ДТП обох водії госпіталізували. Встановлено, що водій Renault перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до трьох років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *