ОСТАННІ НОВИНИ

Помер колишній гендиректор Львівського телебачення Володимир Палига

Андрій Котенський

|

У віці 60 років помер колишній генеральний директор Львівського телебачення Володимир Палига. Про це повідомила його донька Ірина Палига.

Володимир Палига помер ввечері 20 березня.

«Він довго і мужньо боровся зі своєю хворобою. Ми всі разом боролись і навіть виграли трохи часу. Не можу добрати слів, їх нема. Сьогодні тебе не стало», – написала Ірина Палига.

Як відомо, Володимир Палига народився 2 червня 1962 року. Працював у місцевих виданнях та телеканалах Вінниччини, очолював пресслужбу Вінницької міської ради. У 2002 році працював керівником пресслужби Львівської облдержадміністрації. Згодом виконував обов’язки керівника Львівської обласної державної телерадіокомпанії, протягом 2010-2012 років обіймав посаду гендиректора ЛОДТРК. Володимир Палига автор та ведучий програм «Євроінтеграція», «Запитай у влади», «Слово депутата» тощо.

Парастас відбудеться 21 березня о 19:00 в каплиці храму святих Володимира і Ольги (м. Львів, вул. Симоненка, 5). Поховають Володимира Палигу 22 березня в смт. Красне, Золочівського р-ну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *