ОСТАННІ НОВИНИ

Льовочкіна виключили з комітету нацбезпеки

Анастасія Диняк

|

Верховна Рада України виключила нардепа групи «Платформа за життя та мир» Сергія Льовочкіна з комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

72

Так, 21 березня «За» відповідне рішення проголосували 236 народних депутатів.

Зауважимо, Льовочкін – один із колишніх лідерів забороненої нині проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя».

Нагадаємо, у лютому 2022 року депутати-мільйонери Юлія та Сергій Львочкіни вилетіли з України до початку повномасштабного вторгнення Росії та публічно не висловлювались стосовно засудженням військових дій Росії проти України.

Сам Льовочкін вилетів 10 лютого 2022 року до Венеції (Італія). Його сестра, депутатка Юлія Льовочкіна 26 січня 2022 року вилетіла в Ніццу (Франція) разом із чоловіком, керівником «Київгазу» Андрієм Вінграновським.

У липні Льовочкін приїхав в Україну вперше від початку повномасштабного вторгнення російських військ, але згодом знову залишив країну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *