ОСТАННІ НОВИНИ

У Навчальному центрі ім. Ярослава Мудрого загинуло четверо військових. Доповнено

Андрій Котенський

|

У Навчальному центрі імені князя Ярослава Мудрого, що на Чернігівщині, сталась надзвичайна ситуація, в результаті якої загинуло четверо військовослужбовців.

За даними навчального центру, трагедія сталася у суботу, 18 березня. Для встановлення причин та обставин загибелі військовослужбовців розпочали службове розслідування.

ОНОВЛЕНО: зранку 20 березня у Держбюро розслідувань повідомили, що 18 березня на території військової частини проходили штатні стрільби, під час яких здетонував снаряд. Внаслідок цього й загинули четверо військовослужбовців.

На місце події відразу прибули працівники ДБР, провели огляд і вилучили речові докази. Тіла загиблих скерували на судмедекспертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 414 ККУ (порушення правил поводження зі зброєю).

Військове командування та особовий склад зі свого боку висловили співчуття рідним та близьким загиблих військових.

Як відомо, 169-й навчальний центр «Десна» імені князя Ярослава Мудрого – військова частина Збройних Сил України, що спеціалізується на підготовці особового складу для різних родів Сухопутних військ України. Підпорядковується безпосередньо командуванню Сухопутних військ. Розташований в смт Десна Чернігівської області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *