ОСТАННІ НОВИНИ

Три стилі, до яких пасує краватка-метелик

Омелян Шевчук

|

Хоча метелик – крихітна частина чоловічого гардеробу, він здатний перетворювати звичайний образ на урочистий та кардинально змінювати стиль одягу. Якщо думаєте, що краватки носять лише поважні особи у смокінгах, то помиляєтесь. Насправді цей аксесуар є обовʼязковим елементом не лише класичного костюма, але й інших повсякденних луків. 

Як та під що носити метелик? Виявляється, що є немало способів. Про них нам розповіли експерти інтернет-магазину Ґофін, що спеціалізується на продажу аксесуарів та стильних дрібничок. 

Кежуал-стиль

Оригінальний аксесуар на шиї зробить кежуальний образ стильним та унікальним. Краватки метелики від Гофін різного кольору, наприклад, можна сміливо одягати разом із повсякденним одягом з вашої шафи. 

Стильно виглядатиме картата краватка з сорочкою з деніму. У цьому випадку метелик має доповнювати кольори чи повторювати візерунки з інших предметів одягу. Також він пасуватиме до лаунж-костюма для відвідин неформальної вечірки.

Щоб створити акуратний образ для неформальних обставин, комбінуйте темні джинси зі світлою сорочкою на ґудзиках, додайте краватку. Ідеально, якщо вона буде з квітковим принтом. Або, навпаки, оберіть однотонну краватку та поєднайте її з сорочкою в клітинку чи з принтом у квіти.

Незвичайні комбінації

Як ви вже зрозуміли, метелик може доповнити будь-який образ у сучасному стилі. Наприклад, шкіряні метелики гармонійно поєднуються з сорочкою білого кольору. Замість піджака, одягніть підтяжки.

Офіційний стиль

Метелик – обовʼязковий супутник ділових костюмів на урочистих та офіційних заходах: весіллі, випускному у виші, на діловій зустрічі тощо. Він пасує до розкішного смокінга з білою сорочкою. Щоб образ виглядав елегантно та стримано, перевірте, чи симетрично одягнутий метелик, а його «крильця» не надто короткі та не довгі.

Як має метелик сидіти на шиї

Такий аксесуар виглядає стильно і доречно, коли пасує своєму власникові пропорційно до обличчя. Якщо метелик занадто вузький чи широкий, образ виглядатиме розбалансованим. Раніше фешн-експерти наголошували, що відповідно до правил дрес-коду, метелик має сидіти на шиї ідеально симетрично. Зараз легкий нахил кута допускається та додає повсякденному чоловічому образу трохи зухвалості.

Як підібрати аксесуар для себе

Якщо ви маєте алергію на тканини або надто чутливу шкіру, перевірте, з якого матеріалу пошитий вибраний метелик. Адже він тісно контактує зі шкірою протягом дня. Є різні фасони – стримані класичні, вишиті, кольорові. Зупиніться на кольорі, який пасуватиме вашому обличчю, а також врахуйте наші рекомендації щодо комбінацій різних предметів одягу.

Як бачимо, цю маленьку краватку можна комбінувати зі звичайними речами гардеробу, такими як джинси та сорочки з деніму, та використовувати для створення стильного та неповторного образу. Незалежно від того, чи ви одягаєте метелик до кежуального аутфіту або ділового костюма, він має додати шарму вашому образу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *