ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині нардеп став учасником смертельної ДТП

Андрій Котенський

|

Народний депутат України від партії «Слуги народу» Володимир Гевко став учасником ДТП, внаслідок якої загинула людина. Про це він сам повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Володимира Гевка, ДТП трапилось у неділю, 19 березня.

«Одним з учасників цього жахливого інциденту був я, іншого лікарі, на жаль, врятувати не змогли», – повідомив Гевко.

Він також розповів, що із перших хвилин цієї трагедії співпрацює зі слідством. Пройшов усі перевірки на алкоголь і наркотики, здав усі необхідні аналізи і надалі буду брати участь у всіх слідчих та процесуальних діях.

Володимир Гевко публічно попросив пробачення у рідних загиблого.

«Досі не можу прийти в себе. На жаль, трагедії на дорозі – не рідкість. Але нам завжди хочеться вірити, що цього ніколи не трапиться з нами. Приношу щирі співчуття і вибачення близьким загиблого. Немає таких слів, які можуть зарадити цій біді. Але я зі свого боку зроблю все, що в моїх силах, щоб родина трагічно загиблого отримала усю підтримку й допомогу, яка потрібна для того, щоб пережити це страшне горе», – запевнив Володимир Гевко.

Він також заявляє, що йому «дуже важко від того, що трапилося. Знаю, що родичам загиблого ще важче. Я не знаю, як знайти в собі сили пережити цю трагедію. Ще раз приношу щирі співчуття родині загиблого».

За даними Української правди, смертельна ДТП із Володимиром Гевком сталася на Львівщині. Подробиці наразі невідомі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *