ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині митниця вимагала гроші від голови благодійного фонду

Анастасія Диняк

|

На хабарництві повторно викрили державну інспекторку митного поста «Яворів» Львівської митниці. жінка вимагала гроші за безперешкодний перетин кордону від голови благодійного фонду. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

 

Так, за даними слідства, посадовиця отримувала гроші за забезпечення безперешкодного переміщення товару через митний кордон України. Жінка тричі отримувала гроші на загальну суму в 21 тисячу гривень.

Під час обшуку автомобіля, в якому їхала підозрювана було виявлено та вилучено готівки на загальну суму понад пів мільйона гривень.

 

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру за фактом одержання неправомірної вигоди, вчиненого повторно (ч. 3 ст. 368 КК України). Їй загрожує до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі слідчі дії тривають, вирішується питання про відсторонення підозрюваної від займаної посади.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *