ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину долетіли 6 «Шахедів», знищити вдалося половину

Наталя Дуляба

|

У ніч на суботу, 18 березня, Львівщину атакували шість іранських дронів-камікадзе типу Shahed, три із них вдалося збити, а ще три – влучили у нежитлові приміщення у Яворівському районі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Близько 01:00 години ночі нашу область атакували дрони-камікадзе типу Shahed. За попередньою інформацією, їх було шість. Три збили наші Сили ППО. Ще три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені. Найважливіше, що постраждалих немає», – наголосив він.

Максим Козицький подякував бійцям протиповітряної оборони за роботу та мешканцям Львівщини, які не ігнорували тривогу і не публікували жодної інформації про атаку в соцмережах.

Зазначимо, що загалом звечора 17 березня і вночі 18-го російські окупанти атакували Україну 16 іранськими дронами. Запуск ворог здійснив зі східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області РФ.

11 із 16 безпілотників вдалося знищити українській ППО. Ще два вдарили по критичній інфраструктурі біля міста Дніпра, а три дрони, як уже тепер відомо, влучили у нежитлові приміщення у Яворівському районі Львівської області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *