ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують новий McDonald's

Наталя Дуляба

|

На вул. Зеленій біля супермаркету «Арсен» збудують новий ресторан швидкого харчування McDonald’s. Відповідне рішення 17 березня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Виконком затвердив ТзОВ «Центр Проект» містобудівні умови та обмеження на будівництво закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147.

Його збудують відразу біля супермаркету «Арсен» попри головну магістральну дорогу. Як видно з візуалізації, йдеться саме про ресторан швидкого харчування McDonald’s.

Своїм рішенням виконавчий комітет встановив, що висота майбутнього закладу харчування не повинна перевищувати 6,3 м.

Крім того, як розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, до ресторану будуть окремі заїзди і виїзди, аби не перешкоджати трафіку на вул. Зеленій. Також при самій дорозі мають зберегти існуючі дерева, а на території біля McDonald’s висадять нові.

«Передбачено достатньо складну схему заїздів і виїздів, аби заклад працював максимально коректно. Також обговорено й збільшення зелених насаджень, бо реалізація цього об’єкта впливатиме на ландшафт. Тож треба компенсувати й доповнити, тобто фактично будуть максимально збережені дерева з боку дороги на вул. Зеленій та висаджені нові поблизу самого ресторану», – сказав Антон Коломєйцев.

Зазначимо, що це буде восьмий ресторан McDonald’s у Львові. Останній збудували на Сихові, це був перший заклад у цьому мікрорайоні. Його відкриттю завадило повномасштабне вторгнення РФ, тому повноцінно ресторан запрацював восени 2022 року.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Центр Проект» існує з 2007 року і займається наданням в оренду чи експлуатацію нерухомості.

Кінцевим бенефіціаром підприємства є киянин Михайло Весельський. Він був співвласником ТзОВ «РК «Євротек» – однієї з найбільших корпорацій роздрібної торгівлі України. До її складу входили низка супермаркетів по всій країні, зокрема й «Арсен», колишній «Барвінок» (тепер – бренд «АТБ»). Зараз ця компанія перебуває у стані реорганізації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *