ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять допомогти з тканиною для маскувальних сіток

Анастасія Диняк

|

У Львові волонтери потребують тканини, щоби плести захисні маскувальні сітки для військової техніки. Матеріал можна принести до найближчого волонтерського центру. Про це повідомили у міській раді.

Так, важливо, щоб тканина мала «захисні» кольори: відтінки зеленого, коричневого та сірого. Також знадобиться біла тканина, яку можна фарбувати.

Матеріали можна принести у Львівську обласну бібліотеку для юнацтва ім. Романа Іваничука на площі Ринок, 9 або у Храм Святих Володимира та Ольги, УГКЦ на вулиці Симоненка, 5.

«Сьогодні є гостра потреба у матеріалі, оскільки з природними змінами необхідно змінювати й кольори маскувальних сіток для військової техніки. Відтак волонтерам потрібна тканина «захисних» кольорів, тобто різних відтінків зеленого, коричневого та сірого, а також біла тканина, яку можна фарбувати. Бажано, щоб матеріал був натуральним. Втім, не підходить тканина синього, червоного та іншого яскравого кольору, а також з блискітками чи така, яка відбиватиме світло», – наголосили в організації Zero Waste Lviv.

Окрім цього, усіх охочих запрошують долучатися, аби допомогти у плетінні маскувальних сіток.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *