ОСТАННІ НОВИНИ

Два дрони-камікадзе влучили в критичну інфраструктуру біля Дніпра

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю ввечері, 17 березня, у небі над Дніпропетровщині збили три ворожі дрони-камікадзе, втім ще два влучили в об\єкт інфраструктури. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

За попередніми даними, російські окупанти атакували Дніпропетровську область ударними дронами типу Shahed. Три безпілотники збила ППО, однак ще два – влучили неподалік Дніпра.

«Два безпілотники влучили в об’єкт критичної інфраструктури у Новомосковську, там серйозні руйнування», – написав Сергій Лисак.

Він також додав, що на місці працюють усі служби. Наслідки атаки, в тому числі й щодо можливих постраждалих, уточнюються.

ДОПОВНЕНО: вранці 18 березня в Офісі генпрокурора повідомили, що внаслідок атаки іранських дронів на об’єкті критичної інфраструктури у Новомосковську спалахнула пожежа. Вибуховою хвилею пошкоджено дачні будинки, розташовані поруч.

Постраждалих немає. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів і звичаїв ведення війни). Наразі слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *