ОСТАННІ НОВИНИ

Біля стадіону «Україна» збудують нове житло

Наталя Дуляба

|

На місці невеликого особняка поблизу стадіону «Україна» збудують 4-поверховий житловий будинок. Відповідне рішення 17 березня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Йдеться про нове будівництво на вул. Меблярській, 19. Зараз тут розташований одноповерховий особняк і гараж, втім їх знесуть, щоб звести багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження отримав львів’янин Володимир Зубчик.

Новий будинок спорудять фактично посеред невеликого житлового кварталу, сформованого з будівель по 3-5 поверхи. Поруч розташований стадіон «Україна», Спопківський парк і парк «Погулянка».

Як розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, майбутній житловий будинок матиме фактично чотири поверхи, останній буде мансардний. Перший поверз віддадуть під комерцію, на інших облаштують 12 квартир. Підземний паркінг розрахований на 17 машин.

Також забудовник має провести благоустрій території, зокрема влаштувати тротуари і дитячий майданчик.

Будівництво вестимуть на трьох земельних ділянках загальною площею 0,06 га, які входять у зону багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів) відповідно до зонінгу Сихівського району.

Своїм рішенням виконком дозволив забудували землю на 60,8%, а також встановив, що висота житла не повинна перевищувати 16,5 м.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Зубчик Володимир Максимович не пов’язаний із жодним бізнесом. Людина з таким ім’ям у 2018 році отримала від Львівської міськради дозвіл на виготовлення документації на земельну ділянку під індивідуальним житловим будинком на вул. Дрогобицькій, 29.

Жодних інших згадок про цю особу у відкритому доступі немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Візуалізація забудовника

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *