ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по багатоповерхівці в Краматорську. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Російські окупанти вдарили по житловим будинкам у Краматорську. Є загиблий та поранені. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Так, противник завдав ракетного удару 14 березня близько 8:30 год. Ракета влучила у багатоквартирний будинок. Пошкоджено перекриття та стіну одного з під’їздів, потрощені вікна і балкони.

З-під завалів дістали чотирьох поранених. Один потерпілий помер у лікарні, ще трьом особам надано кваліфіковану медичну допомогу.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. Кількість постраждалих ще встановлюється. Наразі на місці працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко додав, що окупанти пошкодили шість багатоповерхівок.

У Нацполіції повідомили, що унаслідок удару загинув 60-річний цивільний мешканець, ще семеро отримали поранення.

«Одразу було встановлено чотирьох поранених, це дві жінки віком 92 та 58 років і двоє чоловіків, 64 та 74 років. Надалі кількість постраждалих зросла до семи. Одна жінка перебуває у важкому стані. Екстрену медичну допомогу постраждалим надавали поліцейські парамедики, доставляли поранених до лікарні. На момент удару в будинку мешкало 14 людей», – зазначив начальник Поліція Донецької області Руслан Осипенко.

Росіяни вдарили по Краматорську крилатою ракетою Х-58. Пошкоджено щонайменше дев’ять багатоквартирних будинків, дитячий садок, відділення банку та п’ять автомобілів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Радіо Свобода, Нацполіція 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *