ОСТАННІ НОВИНИ

РФ встановила норму використання снарядів, – розвідка

Анастасія Диняк

|

Британські розвідники вважають, що через дефіцит артилерійських боєприпасів Росія була вимушена встановити норму їхнього використання. Про це повідомили у Міністерстві оборони Великої Британії.

Так, у розвідці зазначають, що дефіцит досяг тієї межі, що на багатьох ділянках фронту застосовуються заходи з нормування снарядів. Також це вплинуло на можливість окупантів здійснити оперативно значущі наступальні дії.

Окрім того, РФ, ймовірно, вже почала використовувати старі запаси боєприпасів, які раніше були визнані непридатними для застосування.

У Міноборони Британії наголосили, що указом президента РФ Путіна від 3 березня 2023 року передбачені заходи, які дозволять міністерству торгівлі та промисловості призупиняти діяльність оборонних підприємств, які не виконують виробничі завдання.

«Росія все частіше застосовує принципи командно-адміністративної економіки до свого військово-промислового комплексу, оскільки визнає, що її оборонні виробничі потужності є ключовою слабкістю в умовах “спеціальної військової операції”, що дедалі більше виснажується», – йдеться в огляді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *