ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємець з Львівщини привласнив понад 1,3 млн грн на укріпленні берегу Дністра

Анастасія Диняк

|

Директора підприємства на Львівщині підозрюють у привласненні понад 1,3 мільйона гривень під час берегоукріплюючих робіт річки Дністер. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними слідства, одне із комунальних підприємств області уклало із очолюваним підозрюваним товариством договір про проведення берегоукріплюючих робіт річки Дністер.

Директор вніс неправдиві дані до актів виконаних робіт, зазначивши значно дорожчі матеріали, аніж ті які були використані фактично. Унаслідок цього він привласнив понад 1,3 мільйона гривень бюджетних коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища.

За дорученням керівника Львівської обласної прокуратури прокурором Спеціалізованої екологічної прокуратури (на правах відділу) обласної прокуратури службовцю повідомлено про підозру за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст.191 КК України). Йому загрожує до дванадцяти років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *