ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій спричинив дві ДТП та не зміг виїхати з кущів

Анастасія Диняк

|

У Львові чоловік спричинив дві аварії та заїхав у кущі. Згодом правоохоронці з’ясували, що водій п’яний та без документів. Про це повідомили у патрульній поліції.

12 березня, близько 2:00 год. водій автомобіля KIА на вулиці Лесі Українки збив шлагбаум і продовжив рух. Невдовзі збив делініатори і в’їхав у кущі на вулиці Івана Гонти. Спроби виїхати звідти, були марними.

Поліцейських викликав очевидець події. У порушника виявили ознаки алкосп’яніння. Прилад Drager показав  результат 2,20 проміле. 36-річний чоловік ледь стояв на ногах, намагався піти з місця події, поводився неадекватно.

На нього оформили такі протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), два матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, а також протокол затримання.

Окрім того, на нього винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність необхідних документів для керування транспортними засобами) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *