ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Миколаївщину: є загиблі та поранені

Ольга Денисяка

|

Зранку 13 березня російські війська обстріляли село в Миколаївській області. Врезультаті чого 2 людей загинули та ще декілька отримали поранення. Про це повідомили в ДСНС у Миколаївській області.

Росіяни обстріляли с. Солончаки Куцурубської територіальної громади Миколаївського району Миколаївської області. Боєприпаси та їх уламки влучили в приватний одноповерховий житловий будинок, повністю зруйнувавши його.

Рятувальники з-під завалів дістали тіла загиблих чоловіка та жінки. Їх сина – хлопчика 7 років забрала швидка. Лікарі надають йому всю необхідну допомогу. Також відомо про двох поранених.

В офісі генпрокурора повідомили, що розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Доповнено:

За даними слідства, вранці 13 березня 2023 року ЗС РФ, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артобстріл села Солончаки Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. 

Внаслідок обстрілу загинули батьки 7-річного хлопчика. Дитина з пораненнями госпіталізована до лікарні. 

Також до лікарні госпіталізовано ще трьох мешканців села з різним ступеням тілесних ушкоджень.

Зруйновано житлові будинки, господарські споруди. Проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора. Вилучено уламки боєприпасів.

На місцях подій працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, працівники ДСНС.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *