ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув львів’янин Дмитро Пащук

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув львів’янин Дмитро Пащук. Про це у Facebook повідомила його наречена Гануся Дідула.


Дмитро Пащук загинув 12 березня внаслідок поранення дроном-камікадзе у Херсоні. 

«Під час бойового завдання загинув мій коханий і наречений Dmutro Pashchuk. Пряме поранення дроном камікадзе у Херсоні. Сьогодні о 00:00 починаємо нічне чування у каплиці Дому Серця у Львові (вул. Кльоновича 4, код 279, останній поверх на право)», – написала вона.

Як зазначив голова Крайової Пластової Ради Юрій Юзич, Дмитро Пащук Добровольцем пішов на війну з перших днів повномасштабного вторгнення.

За його словами, Дмитро був одним з кращих військових пластунів. Він є вихованцем Куреня ч.109  ім. Ярослава Горошка. Був першуном вишколу старших стрільців крайового табору військового пластування «Легіон».

«Учора на Херсонщині загинув один із краших пластунів-військовиків – Дмитро Пащук – «Гармаш». 27 років. Він ходив у вороже запілля. Був гідним вихованцем патрона свого Курінь ч.109  ім. Ярослава Горошка. Багато бігав (в екстермальних гонках), плавав. Був першуном вишколу старших стрільців крайового табору військового пластування “Легіон”. Пройшов вишкільний табір “Лісова школа”. Мав свій власний бізнес. Здобував вищу освіту, щоб професійно розвивати туризим в Україні. Добровольцем пішов на війну з перших днів московського вторгнення в лютому 2022 року», – так згадує про Дмитра Пащука Юрій Юзич.

Інформацію щодо похорону повідомлять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *