ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік ледь не вбив свого швагра шилом

Анастасія Диняк

|

37-річний мешканець одного з сіл Львівського району під час сварки наніс важких поранень шилом своєму швагрові. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, побутовий конфлікт між родичами стався 11 березня близько 19:00 год. на території домогосподарства в одному з сіл, де вони спільно проживали.

Під час сварки 37-річний чоловік завдав удару шилом у ділянку грудей своєму на рік старшому швагрові, завдавши цим самим йому важких тілесних ушкоджень. Наразі потерпілий перебуває на лікуванні.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *