ОСТАННІ НОВИНИ

Від росіян постраждали ще троє дітей в Україні

Анастасія Диняк

|

Станом на ранок п’ятниці, 10 березня, російські військові вбили 464 дитину в Україні, ще щонайменше 934 – зазнали поранень. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Правоохоронці відзначають, що ці дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення жертв в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій – 446, Харківській – 273, Київській – 123, Миколаївській – 83, Чернігівській – 68, Луганській – 66, Херсонській – 94, Запорізькій – 87, Дніпропетровській – 66.

8 березня внаслідок обстрілу ворогом цивільної інфраструктури в місті Нікополь Дніпропетровської області отримали поранення 10-річний хлопчик та 12-річна дівчинка.

9 березня внаслідок обстрілу військами РФ села Велетенське Херсонської області поранено 13-річного хлопчика.

За даними правоохоронців, щонайменше 3 126 закладів освіти пошкоджено внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів українських міст і сіл збройними силами РФ. При цьому 337 з них зруйновані повністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *