ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині керівник міграційної служби особисто видав собі паспорт

Анастасія Диняк

|

Львівський апеляційний суд залишив без змін вирок керівнику територіального відділу міграційної служби, який самостійно обміняв свій паспорт старого зразка на ID-картку. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, за даними прокурорів, у жовтні 2021 року керівник одного із відділів міграційної служби у Львівській області не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів, який виник в межах реалізації своїх повноважень, щодо прийому, оформлення та видачі паспорта громадянина України.

Чоловік здійснив розгляд власних документів щодо обміну паспорта старого зразка та видав собі особисто у формі ID-картки.

Львівським апеляційним судом за участі прокурорів Львівської обласної прокуратури розглянуто апеляційну скаргу обвинуваченого на рішення суду першої інстанції, яким визнано винним, керівника територіального відділу міграційної служби в порушенні порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП).

Апеляційний суд скаргу на рішення суду першої інстанції залишив без задоволення, а рішення суду – без змін.

Прокурором внесено подання суб’єкту призначення про проведення службового розслідування з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *