ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП у Львові: рівень алкоголю в крові водія у 19 разів перевищував норму

Анастасія Диняк

|

9 березня у Львові сталася ДТП за участі водія, вміст алкоголю в крові якого у 19 разів перевищував норму. Унаслідок зіткнення автомобілів ніхто не постраждав. Про це повідомили у патрульній поліції.

Так, аварія сталася увечері 9 березня на вулиці Опришківській. За даними правоохоронців, 51-річний львів’янин на своєму автомобілі Daihatsu Charade в’їхав у автомобіль Ford Transit.

Під час спілкування із водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Drager. Результат позитивний — 3,75 проміле. Це майже у 19 раз перевищує допустиму законом норму.

На винуватця автопригоди патрульні склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у нетверезому стані) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Зазначимо, за два місяці 2023 року поліцейські Львівщини склали 1449 протоколів за нетверезе керування. Внаслідок ДТП за участі нетверезих керманичів травмувалося 19 осіб та 2 людей загинуло.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *