ОСТАННІ НОВИНИ

На пожежі у Львові загинув 53-річний чоловік

Ольга Денисяка

|

6 березня на пожежі в квартирі чотирьохповерхового житлового будинку у Львові загинув 53-річний чоловік. Пожежники змогли врятувати двох людей та собаку. Про це поввдомили в ДСНС Львівщини.

6 березня о 17:15 год. рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Б.Хмельницького. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику через пожежу в квартирі вся сходова клітка була заповнена продуктами згорання. Вогнеборцям довелось працювати у спеціальних засобах захисту органів дихання та зору. 

На другому поверсі будинку, через сильне задимлення, люди не могли самостійно вийти на свіже повітря та кликали на допомогу, тож вогнеборці встановили висувну драбину та врятували чоловіка й жінку. Також рятувальники на руках винесли на вулицю собаку, яка була виявлена на другому поверсі будинку та передали власниці.

В квартирі вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився 53-річний чоловік. Також на пожежі травмовмувався 50-річний чоловік, якого в стані середньої важкості медики госпіталізували в лікарню Святого Луки м. Львова.

О 17:30 вогнеборці локалізували пожежу, та о 17:35 ліквідували. 

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м., пошкодив міжкімнатні двері та стіни на площі 5 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *