ОСТАННІ НОВИНИ

На Миколаївщині на мінах підірвалися люди: є загиблий

Анастасія Диняк

|

На Миколаївщині четверо чоловіків підірвалися на мінах, унаслідок чого один загинув, а троє отримали поранення. Про це повідомив начальник обласної поліції Сергій Шайхет.

Так, у селі Зелений Гай Вітовського району двоє чоловіків приїхали оглянути поле, аби почати його обробляти. Там вони знайшли російську міну, яка здетонувала, коли один з чоловіків намагався її знешкодити.

Від отриманих тілесних ушкоджень 56-річний чоловік загинув на місці, а іншого – 37-річного місцевого мешканця з численними міновибуховими травмами та осколковими пораненнями нижніх кінцівок доставили в лікарню.

Окрім того, у селищі Любомирівка двоє місцевих чоловік виїхали на вантажному автомобілі ЗІЛ розпочати весняні роботи.

«Як наслідок, автівка наїхала на міну. Один із чоловіків отримав міновибухові і забійні травми та доставлений до лікарні. Інший чоловік, на щастя, не постраждав», – йдеться у повідомленні.

Також в лісосмузі на околиці селища Любомирівка 41-річний чоловік збирав дрова та наступив на міну, залишену російськими окупантами. Нині чоловік перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *