ОСТАННІ НОВИНИ

В Україну повернули братів, яких незаконно вивезли до РФ

Анастасія Диняк

|

Додому вдалося повернути ще двох українських дітей. Ігор та Василь – двоюрідні брати, за одного з них йшла боротьба понад три місяці. про це повідомили у Мінреінтеграції.

15-річний Ігор – мешканець Херсона. Після окупації міста мама Наталія намагалися кудись вивезти підлітка, однак потрапити на підконтрольну Україні територію було майже неможливо.

Коли росіяни запропонували відправити хлопця нібито «на оздоровлення» в Анапу, жінка погодилася та підписала документи.

Хлопця додому не повернули та почали використовувати  як заручника. Над ним провели психологічну та так звану «виховну» роботу. Переконати Ігоря повернутися в Україну вимагало неймовірних зусиль.

«Ворог мститься українцям за свої поразки й робить усе, щоб зруйнувати Україну зсередини, розірвати сім’ї. Ці нелюди прикриваються нашими дітьми. Закликаю всіх батьків: не вірте жодному їхньому слову, нічого не підписуйте, ні в якому разі не віддавайте їм дітей – навіть коли вас будуть запевняти, що це для їхньої ж безпеки. Вони використовують їх для шантажу й «торгів», – наголосила віцепрем’єрка Ірина Верещук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *