ОСТАННІ НОВИНИ

В Англії у лікарні померла 14-річна українка, яку непритомною знайшли на пляжі

Анастасія Диняк

|

4 березня на пляжі в південному англійському графстві Девон в Англії знайшли непритомну 14-річну українку. Згодом дівчинка померла у лікарні. Про це пише Sky News.

Так, за даними правоохоронців, повідомили про зникнення дівчинки у районі Доуліша у Девоні у суботу, 4 березня. За дапомогою берегової охорони та поліцейського вертольоту дитину знайшли непритомною на пляжі у Доуліші.

Дівчинку одразу ж евакуювали до лікарні, де згодом вона померла. Особу встановили та повідомили про смерть родичів, однак причини її смерті наразі не з’ясовані.

«В цей час ця смерть розглядається як незрозуміла, і продовжується розслідування обставин, пов’язаних із нею», – зазначила детектив Беккі Девіс із поліції Девона та Корнуолла.

Правоохоронці закликали усіх, хто має записи з камер відеоспостереження, які можуть допомогти розслідуванню, звернутися до них.

«Загибла дівчина була громадянкою України, яка проживала в районі Доуліша; було встановлено контакт із посольством України, і міністерство внутрішніх справ також поінформовано про цей інцидент», – додала Девіс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *